Заедно напред

Договорни взаимоотношения  по определена релация, различни възможности и условия при разплащане, допълнителни възможности за експресни доставка.

Вашите предимства при дългосрочно партньорство:

  • Фиксирана цена за транспорт на комплектни и групажни товари. Във всеки един момент Вие знаете стойността на разходите си за транспорт без “допълнителни” такси и разходи, без да се притеснявате от колебанията на пазара за налични свободни автомобили.
  • Фиксирани доставки – Можете да планирате Вашите доставки и да управлявате спокойно Вашият бизнес без да се притеснявате кога точно ще пристигне Вашата стока.
  • Проследяване на товарите през нашата система за проследяване. Винаги можете да видите през нашата система къде точно се намира Вашият товар.
  • Преференциални цени при използване на повече от една услуга. С използването на няколко услуги, Вие можете да намалите разходите си доставка и обработка на товари.
  • Персонален контакт и професионално обслужване от член на екипа на Cargo Express NT. Мениджърският екип на фирмата е с над 10-годишен опит в спедицията и транспорта. Всички нови членове на екипа преминават специализирано обучение преди да започнат да организират самостоятелно доставка на товари.
  • Правни услуги, сървей и консултации в областта на транспорта. В случай на инциденти веднага получавате навременна правна консултация и съдействане от  Cargo Consult Ltd.

За повече информация:

T: 02/417 2694, 419 3178, 419 3571, 419 8659

Е: office@cargoexpressnt.com