Ние сме млада и бързо развиваща се компания за спедиторски и логистични услуги в автомобилния и морски транспорт.

От основаването си през 2011г.  сме посветени на постоянното разширяване на услугите, които предлагаме.

Компанията ни е съставена от специалисти с голям стаж в бранша, които добре разбират значението на „доставено, както е обещано”.

Нашата основна цел е не просто да «продаваме», а да предлагаме  качествени услуги, удовлетворяващи и най-уникалните нужди на всеки един клиент.

В основата за успех на компанията ни е философията, че работата ни е да вървим заедно напред, ръка за ръка с нашите клиенти и партньори и заедно да постигаме заедно целите си. Нашата гордост са над 300 постянни клиенти и партньори в страната и чужбина.

За нас няма значение дали партньорът ни е частна или държавна организация, дали има един или множество от офиси, дали е малък или голям. Опитът ни дава самочувствието да знаем, че можем да намерим решение на всеки един казус, да предложим възможност за избор. Затова нашата референтна листа е пъстра – има малки и големи частни фирми в най-различни браншове, министерства, агенции и дори концерни.

Нашата сила е в екипа, професионалния подход, перфектната продуктова гама, непрекъснат контакт и контрол с всеки подизпълнител. Ние инвестираме в знанията на нашите хора, в нови технологии и в техническите си средства, защото знаем, че това е важно за бизнеса. Затова винаги сме новатори в реализацията, а не само на думи.

Всичко това, съчетано с нашата квалификация и големият ни опит ни прави  оптимисти за бъдещето си.